Intimotea – cena – sastojci – gde kupiti – rezultati – forum – iskustva

Intimotea - cena - sastojci - gde kupiti - rezultati - forum - iskustvaDa li imate bolne menstruacije? Da li su vam ciklusi neredovni? Ukoliko vas muči sve ovo, imamo pravi proizvod za vas. U pitanju je Intimotea čaj koji će pomoći kod ovih navedenih problema. I samo to. Ovaj čaj će neutralisati i infekcije zbog svoje prirodne formule i odličan je generalno za reproduktivni sistem žena. Takođe stimuliše plodnost i ovulaciju. Treba da imate u vidu da je Intimotea čaj 100% prirodan, pa shodno tome nećete imati nikakve nuspojave niti štetne efekte. Ovaj proizvod je klinički testiran i nama je definitivno najprimarnije vaše zdravlje. Sve više žena se žali na neredovne cikluse i bolne menstrucije i u većini situacija je to prouzrokovano stresnim okolnostima. Ne brinite, ovaj čaj će vam omogućiti da eliminišete sve gore navedene probleme jer je neverovatno efikasan u svojoj nameni.

Sigurni smo da ste pomalo skeptični, ali mi ovo ne pričamo napamet. Ukoliko želite da se uverite u istinitost ovih tvrdnji, mi vam savetujemo da posetite bilo koji forum. Tu ćete imati priliku da vidite ne samo kakvi se komentari ostavljaju povodom ovog proizvoda, već ćete moći i detaljno da vidite kakva su iskustva žena sa njim. Svakako je bitno da se vi dodatno informišete pored ovog našeg članka. Ako želite da saznate koja je cena, kao i druge karakteristike Intimotea čaja, nastavite da čitate naredna poglavlja, a mi ćemo se potruditi da vam predstavimo ovaj čaj i sve njegove karakteristike.

Intimotea – sastojci – sastav

Intimotea - sastojci - sastavKada smo zainteresovani za neki proizvod s kojim prethodno nismo imali posredna ili neposredna iskustva, želimo da vidimo kakav je njegov sastav. Ovo je krajnje normalna i pohvalna reakcija jer niko od nas ne želi da unosi u svoj organizam proizvod čiji su sastojci štetni po nas. Kada je u pitanju Intimotea, ne morate da se brinete. Sastav je apsolutno bezbedan jer su njegovi sastojci 100% prirodni. U Intimotea sastav ulazi: virak ili gospin plašt, neven, pljuskavica, hajdučka trava, žalfija i majčina trava.

Virak deluje antibakterijski i fenomenalan je u uklanjanju gljivica ukoliko imate problem s tim. On će defintivno pomoći da se menstrualni ciklus unormali i odličan je za eliminisanje bolova. Možda ovo niste znali, ali ako imate grčeve, neven je prava biljka koja će vam pomoći da se istih rešite. Pljuskavica ne samo da je dobra za upale i nadutosti, već i odlična za čišćenje creva. Hajdučka trava je prava biljka za hormonalni balans i ono što je najbitnije, ona je prirodan antiseptik. Žalfija se obilato koristi na ovim prostorima jer je fantastična kod eliminacije upala. Majčina trava će ukloniti ciste i takođe ima antigljivična i antibakterijska dejstva.

Službena stranica: www.intimotea.rs

Intimotea – forum – komentari – iskustva

Kao što smo već gore naveli, mi svakako želimo da se vi dodatno informišete o Intimotea čaju. To možete uraditi ako posetite bilo koji forum koji se bavi ovom tematikom. Forum je idealno sredstvo informisanja jer tu možete videti kakva su iskustva ljudi sa nekim proizvodom s kojim vi prethodno niste imali dodirnih tačaka. Ono što mi sa sigurnošću tvrdimo, čak će i najskeptičnije među vama rešiti da pruže šansu ovom čaju kada vidite kakva su Intimotea iskustva korisnika.

Intimotea - forum - komentari - iskustva

Komentari su veoma značajni jer oni pružaju uvid u ceo proces kroz koji su korisnici prošli i svakako će vam dati širu sliku. Razumemo da njihovo čitanje nije najzabavnija stvar na svetu, ali komentari su ti koji će vam omogućiti da se detaljnije informišete i možda će pružiti neke činjenice koje mi ovde nismo pokrili. Dakle, vi se definitno dodatno informišite pre nego što donesete odluku jer je najbitnije da vi budete zadovoljni i sigurni u nju. Uvereni smo da ćete biti oduševljene kada budete probale Intimotea čaj.

Intimotea – u apotekama – Srbija – cena – gde kupiti

Srbija je mesto u kojem je Intimotea čaj dostupan za sve one koje žele da ga probaju i poruče. U koliko vas zanima gde kupiti ovaj neverovatan čaj, da li se on može naći kod nas u apotekama, kao i to koja je njegova cena, tu smo mi da vam pružimo ove informacije ukoliko niste upoznati s njima.

Intimotea - u apotekama - Srbija - cena - gde kupiti

Kada se radi o pitanju gde kupiti ovaj čaj, treba da znate da ga nema kod nas u slobodnoj prodaji i ne može se naći u apotekama. Jedini način da kod sebe imate originalan proizvod, jeste taj da ga naručite preko zvanične web stranice. Kada posetite zvaničnu web stranicu, imaćete priliku i da vidite kakva je Intimotea cena. Cena je izuzetno pristupačna, jer možete kupiti ovaj proizvod na akciji i dobiti popust od neverovatnih 50%. Kada sagledamo sve ovo, ne treba da se čudimo što je Srbija vodeća zemlja u regionu po potražnji ovog čaja.

Službena stranica: www.intimotea.rs

Intimotea – neželjeni efekti – rezultati

Intimotea - nezeljeni efekti - rezultatiKada su u pitanju neželjeni efekti, ne treba da se brinete uopšte. Intimotea čaj je 100% prirodan, pa shodno tome nećete imati nikakve nuspojave. Ono na šta vi treba da se fokusirate kada krenete da ga konzumirate jesu rezultati. Rezultati koje korisnice postižu sa njim su neverovatni i oni su definitivno značajni zašto je proizvod toliko popularan u Srbiji. Prodaja je u konstantnom usponu. Takođe treba da imate na umu da do originalnog proizvoda ne možete doći preko sajta kupujem prodajem.

PREDNOSTI:

 • Čaj je odličan za reproduktivni sistem.
 • Proizvod je prirodan.
 • Popust i do 50%.
 • Rezultati neverovatni, neželjenih efekata nema.
 • Iskustva i komentari pozitivni.

NEDOSTACI:

 • Naručuje se online.
SHARE

29 COMMENTS

 1. Ja moram da pohvalim Intimotea čaj. Sasvim slučajno sam ga otkrila i baš mi je pomogao. Imala sam izuzetno bolne mentruacije. Bukvalno nisam mogla da funkcionišem, a treba da idem na posao. Fenomenalan je, ja sam oduševljena. Moja preporuka da ga probate.

 2. Meni menstruacije nisu bile bolne, ali su bile neredovne. Išla sam kod ginekologa, bukvalno je sve bilo u redu. Ovaj čaj mi je pomogao da se menstrualni ciklus unormali. Tako da sam prezadovoljna.

 3. Grčevi su me satirali bukvalno. Popijem ja nešto protiv bolova, ali nije da je imalo neki dugotrajan efekat, što me je nerviralo prilično. Čaj sam bukvalno probala iz očaja jer više nisam znala šta da radim i prilično mi je pomogao.

 4. Meni su nakon porođaja postale bolne menstruacije. Pre porođaja uopšte nisam imala problema niti bolove. Čaj mi je baš pomogao i pijem ga redovno.

 5. Kod mene je presudilo da mu dam šansu što je prirodan. Nisam više htela da se kljukam glupostima i bila u fazonu ajde da probam ovaj Intimotea, pa kako bude. Prezadovoljna sam. Dajte mu šansu, stvarno je bruka dobar. U krajnjem slučaju nemate šta da izgubite.

 6. Definitivno ne škodi i što je cena pristupačna. Nisu naduvali cenu, nego su prilagodili tržištu što je jako pohvalno. Realno, moglo je da ih ne zanima. Poštovanje za to svakako.

 7. Zahvalna sam do neba onima koji su napravili ovaj proizvod. Meni em što su bile neredovne menstruacije i bile su užasno bolne. Sad mi sve unormalilo i ako su bolne, bole samo prvi dan, tako da sa oduševljena ovim čajem.

 8. Meni ovaj Intimotea čaj nije pomogao uopšte. Čisto da podelim ovde i da znate da možda nećete videti nikakvu promenu.

 9. Ma samo kad ne moram više da pijem tablete protiv bolova, unakazih želudac. Redovno pijem probiotike po nedelju dana nakon toga. Ovaj čaj je top.

 10. Meni je ćerka kupila. Nisam imala baš nekih velikih problema, ali treba da uđem u menopauzu, a to vuče razne situacije 🙂

 11. Ja mislim da svakako treba da pružite šansu ovom Intimotea čaju. Bukvalno nemate šta da izgubite, a čaj je prirodan tako da ne mora da vas boli glava. To je bio moj stav i pristup i drago mi je što sam se odlučila da ga uzmem.

 12. Mislim da sam pročitala svaki članak koji sam našla i nema koji forum nisam prevrnula dok nisam rešila na kraju da uzmem ovaj čaj. Želim da znam šta sam kupila i nisam zažalila uopšte. Odličan je.

 13. Ne znam za vas, ali ja nisam do sada natrčala na bolji proizvod. Vi ako znate neki bolji slobodno me demantujte, ali ovaj čaj je ekstra ako mene pitate. Preporučujem ga svima. Ja nisam našla bolje od njega.

 14. Intimotea čaj je stvarno vrh vrhova. Meni ga je koleginica preporučila jer je žena videla da se raspadam od bolova. Prezahvalna sam joj i mislim da treba da se pročuje za njega jer je odličan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here