Kako da razvije standard kožu briga rutinu

Kada se godišnja doba prilagođavanje, uvijek sam uzeo drugu pogledaj moju kožu briga rutinu. Sa godina prakse, dobio sam poštovan u menja moj red … u zavisnosti od sredine i što je bila u mom životu. Ali kad sam trebati malo dodatne pomoći, sam telefon stručnjaci. Nedavno sam potpisao sa mojim najboljim kozmetičar ispod u Zurichu (Žaliti se Pobrinuti Za one koji su zainteresirani), uz moju kožu specijalista.

Kako da razvije standard kožu briga rutinuPomogli su set me vratili na pravi put za jesen periodu. Dok počinjem ovaj mali reset, mislio sam da bi sigurno podijeliti detalje kod svakog od vas… oboje šta sam otkrio mnogo godina kao i kako su profesionalci zapravo pomagao mi je. Pronalaženje rutinsko je baš lako kada si gospodar principima. U 5 akcija, mogu proizvesti odličan kožu mijenja režim. Ozbiljno. Ovdje je ono što moraš da shvatiš …

Akciju 1: Sredstvo Za Čišćenje

Čišćenje nije opcija, posebno na kraju dana. D države to iz rutina, veš komponentu je možda moj bar poželjna, i zato sam tražiti čistačima to odmah uradi posao i napustio je moja koža osjećaj blistave i također debela. Zbilja si dostigla je našla taj osjećaj je najefikasniji na tebe.

Akciju 1: Sredstvo Za ČišćenjeOvdje su par zvijezde po strukturi… Čak i pretpostavio sam lično ne losion dama, ja to zaista Izgleda kao da je Nježan 2-u-1 sredstvo za čišćenje kao i Šminke Čistiji. To je divno ako su crveni ili svijetlu kožu kao pakiranje čini da je to odlična za putovanja. Nafta je Moj omiljeni ulje sredstvo za čišćenje je po Jedan Ljubav Organe. To je stvarno vole ulje kao mirise kao ananas i to je raskinuo svaku malu stvar. Tatcha je jedan akciju apartman kamelija Čišćenje Nafta je pratilja ulje-čišćenje divizije. I penasto volim Indie Lee je Whitening sredstvo za čišćenje od razvija obilne nasapunjaj se riješiti dan. To je upakovan sa anti-oxidants i također povećana hip (jedan moj omiljeni aktivni sastojke), pa to ostavlja svoje lice veoma čvrsto posle.

Akciju 2: Losion

  1. Proizvoda je ključ za održavanje to je mladalačka sjaj što je duže moguće. Postoje različite vrste losione po mjeri u pravcu niz pitanja: protiv starenja, akne, dosada, sjajno linije, godinama mjesta … razumiješ, zar ne?
  2. Ispod su mi faves od vrste: Za Navodnjavanjem da će Te uživati Dr Barbara Sturm Hyluronic Kiseline Losion. Ovo plumps kožu i pruža ti rosan završiti.
  3. Za Ciljanje Crvenilo I Akne Dr Barbara Sturm Opuštajuće Proizvod je dodatno neverovatno.

To je dobro za samo za svaki pojedinac rukovanje upalu, neujednačen ten, akne. To radi ono što tvrdi i također smiruje kožu odmah. Čudo je predmet. Za Vodovod Tata Harper je Koncentrirana Whitening Serum je i dalje između mojih omiljenih, pošto je to čini moju kožu stvarno osećaš zaista čvrsto i ostavlja teče prevlaka. Pored toga, ne možeš da ne pričamo o losion danas bez ističe Vintner je devojčica. To je osvojio mnogo od nagrade, i također je želeo za skoro svaku šarm urednik.

Losion/ Kremu

Sada sam koristeći Dr Barbara Sturm Lice Kremu. To je radije ne gluposti. Tone u kožu i također ostavlja koža mi izgleda hidratizirana kao eliminiše osnovne crvenilo. D kažeš božanska gral krema je Plavo Čaura od Možda Lindstrom. To je jedan od moje zarade faves i također to muči skoro svaku vrstu tip kožu pitanje.

Losion/ KremuNeka se izjasne to je čudo proizvoda i miris kao i izgled je tako skupo. Iz francuske apoteka dolazi Avene i to je Koža Lečenje Kremu. Stvarno volim svoju losione, kao i ovo postaviti posebno, zbog preosetljiva kožu. I na kraju, ali ne najmanje važno, Izgleda da je Kamilica & Rosehip Smiruje Dan Krema je idealno za crvenilo-sklon kožu. Je blago formule smiruje dar-ups upalu kao iritacija dok se hidriraš osjetljivu kožu.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here