Maltene zaustaviti kožu bolesti najviše tipično za ljeto sezone

U ljeto sezone, koža briga treba biti pojačana, jer sunce i dehidracije mogu proizvesti mnogo problema poput berns, prerano starenja, jačanje i rizik od stanice raka.

Maltene zaustaviti kožu bolesti najviše tipično za ljeto sezoneDakle, da bi izbegli kožu česta bolest u ljeto kao stvarno, berns, kao rak kože, jedan mora prihvatiti jednostavno mjere, kao što drži suhu kožu, bez znoja, međutim efikasno navlažile. Pa, da zaštiti sebe, ispitati ispod 10 savete od presudne briga sa kožu na najboljih dana u godini.

Održavati kožu uredna i moisturized

  • Potrebno najmanje 2 kupatila svaki dan po dan mora biti dovoljno da se održi kožu pravilno uredno, bez znoja.
  • Ako je i toplo, možeš uzeti više kupatila, ali to je savetovao da se koristi samo vodu, da ostane čist sapuna da ne ostavi kožu ekstra suvi.
  • Sapun antiseptika može biti dragoceno da eliminišemo bakterije i razne druge.

Mikroorganizme od underarms, intimne lokaciju i također noge to može izazvati frieira, kao primjer. Posle kupanja vrlo je važno da provedem moisturising losion tekućine, u najmanju ruku u područja gdje je koža teži da ostanu više suv, kao što stopala, koljena, ruke i također ruku zglobova. Razumem zašto je potrebno više od 2 kupatila dnevnik je štetan da tvoje ozdravljenje.

Korištenja sunčanje dnevnik

Korištenja sunčanje dnevnikPrijaviti kreme za 20 za trideset minuta pre sunca izloženost kao da uradim preporoda svaka 3 sata je veoma važno za one koji se na obale ili u bazen. Ali koji je izložene suncu tokom rada se mora dodatno ovo oprezan svaki dan da se izbjegne rak kože ćelije. Čuvar je da bude usvojen u cijelom lokaciju koža je otkrio da sunca.

Dakle, one koji rade u autobusa i vozila, za primer, koristite dovoljno kremu za sunce u ruku, kao i u levu ruku jer ovo često imaju tendenciju da se puno više izložene suncu. Kreme ubaciti sunca su sjajna da osveži kožu nakon dan na plaži, bazen, ili pada. Dobro primjere su: Kremu Nakon što Sunce Avène, Sprej, post-sunce za sport i Bioderma Photoderm, kao ove proizvoda izhidriram kožu, popravka i smiri kožu povrijeđen od sunca, ostati čist za ljuštenje, lengthening svoj ten. Kloni laserske terapije, i hemijske stvari tokom ijetnog raspusta je potrebno, jer ove terapije mogu da se zlo kožu osunčana i također stvoriti mrlje da su izazov da se ukloni.

Ne obriješ na dan za hvatanje svjetlost

Još vitalni oprez u ljeto sezone nije da exfoliation u lice kao leš na dan i pored toga uoči direktno izloženost sunce,  obzirom na činjenicu da je ovo može izazvati tamnim mjestima na koži. Pa, epilation treba da se uradi barem dva dana.

Ne obriješ na dan za hvatanje svjetlostDobar način je da je depiliranje zbog činjenice da to uklanja kosu korena, koji je rezultat čak i više dugoročno, međutim, ako to nije izvodljivo, ovdje je kako to da uradim za uklanjanje dlaka sa oštricom će sigurno biti najbolji. Nakon dan na plaži, ti treba da se svježa voda tuš, po mogućnosti hladno, da eliminišemo sol i također pesak to često imaju tendenciju da se isušiti kožu, pomaže s pukotine to mogu omogućiti pristup u mikro-organizama. Ako obale ima tuš pitke vode, pokušaj da idem po to, pre nego što odeš na plažu, kao i ako ti ne uzmi posudu za svježu vodu da igram u tijelo kad izađeš iz peska. Kada moguće je pucao da izhidriram kožu kožu koristeći opet kremu za sunčanje ili šlag, post-sun.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here