UpSize – cena – sastojci – gde kupiti – iskustva – rezultati – forum – krema

UpSize - krema - cena - forum - sastojci - iskustva - rezultati - gde kupiti

UpSize je potpuno nova i inovativna krema koja se konačno pojavila i u Srbiji. Ovaj prirodni preparat ima moć da poveća grudi i to samo posle 14 dana primene. Zvuči neverovatno, ali je potpuno istinito, i kako komentari i iskustva naših korisnika potvrđuju, ovaj preparat je broj 1. u celom svetu. Nemojte zaboraviti i činjenicu da je i cena ove kreme jako povoljna, a da su učinci trajni i bez ikakvih nusefekata.

Možete je naručiti preko websajta ovlašćenog distributera: www.upsize.rs. Ne čekajte i ne očajavajte više ako vaše grudi nisu idealne veličine. Sada rešenje konačno postoji i lako je dostupno.

UpSize – sastav – sastojci – krema

UpSize - sastav - sastojci - kremaUpSize je revolucionarni proizvod kada je u pitanju ovako vrhunska krema uopšte. U UpSize sastav ulaze arginin, koji je sposoban da vrlo brzo poveća grudi zahvaljujući rastu lipidne mase u tkivima svake dojke. Sastojci su još i ekstrakt kokosovog ulja – Decil oleat, koji koži daje mekoću i sjaj, kao i fitoestrogeni kao prateći sastojci, koji su ekstrahovani striktno iz biljaka i tako ne utiču na ukupan hormonalni status tela. Oni imaju ulogu da stvore elastičnost i spreče istezanje.

A ulje jojobe, koje takođe spada u sastav ovog preparata potpuno podmlađuje tkivo dojki i pomaže kod hidriranja kože. Farmakodinamičko dejstvo ovog preparata je osmišljeno tako da prodire u ćelijske membrane transdermalno ili preko kože, zatim izofan koji ulazi u njen sastav stimuliše proizvodnju kiseonika, a ovaj element dalje u ćelijama omogućava intenzivnu proizvodnju elastina i kolagena, koji momentalno povećavaju obim i zato se i sam volumen poprsja povećava na apsolutno prirodan način.

Nećete verovati sopstvenim očima, ali vaše grudi će se skoro trenutno povećati. Uz sve to, ova fenomenalna krema deluje direktno i samo na grudi, ne utiče na druge delove tela, ne menja hormonalnu ravnotežu, niti utiče na raspoloženje.

Službena stranica: www.upsize.rs

UpSize – komentari – iskustva – forum

UpSize - komentari - iskustva - forumUpSize će promeniti vaš život sasvim sigurno. Kao što iskustva i komentari naših korisnika jasno pokazuju, ne postoji ništa što je efektnije od ove kreme. Ako pogledate bilo koji forum koji se bavi ovom temom, videćete da se žene i devojke često igraju svojim zdravljem, i to tako što nanose raznorazne biljne ili hemijski bazirane obloge koje mogu da oštete osetljivu kožu grudi. Hormonalni tretmani su višestruko opasni, jer mogu da poremete ciklus i upropaste celokupni metabolizam, kako komentari korisnica ističu, a svi ostali saveti u vezi različitih vrsta ishrane, samo izazivaju nadutost i zadržavanje vode u organizmu.

Nemojte zaboraviti da proverite i neki forum koji se bavi hirurškim intervencijama povećanja grudi i videćete koliko su ovi zahvati jako opasni po zdravlje i imunosistem, izazivajući infekcije i jake imunološke reakcije na strano telo. Za razliku od svega toga, UpSize iskustva su potpuno drugačija priča.

Sve je prirodno, nema loših efekata, a učinak je skoro pa momentalan. Jedina mana ovog proizvoda, pored toliko prednosti koje ima, je da nije dostupan u redovnoj prodaji, već samo i isključivo preko ovlašćenog distributera na ovom linku: www.upsize.rs. Vodite računa, jer su se već pojavile i kopije ovog preparata, a čiji učinak nije ni blizu originalu.

UpSize – Srbija – cena – gde kupiti – u apotekama

UpSize je za kratko vreme osvojio i naše tržište, i Srbija je prepoznala pravu stvar, čak i ne spominjući činjenicu da je cena vrlo prilagođena kvalitetu i džepu domaćih korisnika.

UpSize - Srbija - cena - gde kupiti - u apotekamaAko se pitate gde kupiti ovu fantastičnu kremu, ne tražite je u parfimerijama, u apotekama ili kupujem prodajem tipovima websajtova. Ovaj proizvod je dostupan samo preko websajta distributera: www.upsize.rs i Srbija je kao teritorija potpuno pokrivena dostavnom mrežom, a cena je više nego samo povoljna. Zato se ne pitajte gde kupiti i ne tražite ovu kremu u apotekama, kada je tako lako dostupna samo na jedan klik. Pored svega toga uopšte nije zanemarljiva činjenica da je UpSize cena vrlo pristupačna za kvalitet i momentalne efekte koje nudi, a to pokazuje i njena popularnost i prodaja.

Službena stranica: www.upsize.rs

UpSize – rezultati – neželjeni efekti

Nemojte očajavati ako vas majka priroda nije obdarila većim grudima, i nemojte se nervirati što vam odeća ne stoji kako treba. Sada uz kremu UpSize, sve je moguće, a rezultati trenutni. Izgledaćete svetski i svi će se vaše prijateljice pitati da li ste išli na neku hiruršku intervenciju, a muškarci će vas gledati potpuno drugačijim očima. Najbolje od svega je činjenica je ova krema dugo laboratorijski ispitivana i da poseduje sve potrebne sertifikate o svom sastavu i učincima.

UpSize - rezultati - nezeljeni efekti

Neželjeni efekti apsolutno ne postoje, a rezultati su daleko premašili sva očekivanja. zato ne gubite vreme i ne padajte u depresiju. Tako je lako i brzo promeniti oblik tela, da nema mesta nerviranju. Sada uz ovu kremu vaš život, ljubavne priče i popularnost će dobiti drugačiji značaj i vi ćete postati poznata osoba gde god da se nađete. Uzmite sudbinu bukvalno u svoje ruke.

Prednosti:

 • prirodni sastav
 • dugotrajni efekti
 • povoljna cijena
 • positive reviews

Nedostaci:

 • kupiti samo na službenim stranicama
SHARE

14 COMMENTS

 1. Meni sve ovo jako sumnjivo zvuči. Ja jesam zainteresovana da probam tu UpSize kremu, ali žali bože vremena ako to ne radi kako treba ili ne radi uopšte. Da li je neko probao ovu kremu već?

  • Ja sam probala i to ne sada kada se pojavila kod nas, nego mi je dala sestra koja je u inostranstvu. Bilo joj je žao što se toliko patim, a bila sam ravna skoro kao daska. Mislim, lažu za onu priču da je lepota iznutra, jer muškarci uvek gledaju prvu stvar koju primete, a to su, o gle čuda, ženske grudi. Prosto nisam imala priliku da im pokažem i neke druge svoje kvalitete kad nisu ni hteli da mi priđu. I tako je meni sestra naručila baš UpSize i ja nisam verovala kada mi je to stiglo, ali evo prezadovoljna sam od samog početka, i posle nekog vremena sam se odlučila da je ponovo koristim. I evo, konačno se pojavila i kod nas, pa je lako da se kupi.

 2. Pa zar vi stvarno verujete da neka tamo krema može da uveća grudi? Ljudi pobogu ne nasedajte na ove gluposti. Pa gde to ima da se tako lako uvećava tkivo? Kakva glupost, nemam reči. Jedini način da se povećaju grudi bez operacije je elektro-stimulacijom, a to je tek neviđeno opasna rabota i čim se počelo sa tim još davno, odmah su i prestali, jer su shvatili da prave haos. Nemojte se igrati sa takvim stvarima.

  • Nemojte tako, ja sam baš pre par meseci koristila ovu UpSize kremu i u međuvremenu uradila i hormonski status jer mi je bio potreban za štitnu žlezdu, i ništa loše se nije desilo, naprotiv. Grudi su mi se stvarno povećale, a ja se osećam bolje nego ikada. Tako da vam molim da ne pričate napamet ako niste probali.

 3. Jao, ja bih stvarno volela ovo da probam. Šta sve nisam pokušavala do sada. Jela sam one glupe ovsene kaše, to mi je komšinica rekla, ali od njih sam samo bila naduvena i upropastila sam creva skroz na skroz. I naravno, kad prestanem da jedem žitarice, popravi mi se i koža i probava, ali ispustim i svu vodu i odoše i grudi. To me je tako izluđivalo, a nisam mogla da nađem nikakvo bolje rešenje. Ova krema UpSize mi se čini kao dobra stvar, ali još uvek nisam sigurna. Jeste da piše da UpSize nema nus efekata, ali meni je iskreno rečeno, frka još uvek. I stvarno ne znam šta da pomislim.

  • Nemoj da ti je frka, tako je i meni bilo u početku. A evo vratila sam se da pronađem ponovo sajt i da naručim sledeću turu. Krema je fantastična i ima sve moje preporuke. A pored toga što su mi grudi povećane i to stoji tako danima i nedeljama, koža mi je isto jako nežna i svetlucava. To mi se užasno sviđa.

 4. Uh kad bi sve ovo bila istina, jer više ne znam šta da radim. Ajde što nijedan dečko neće da mi priđe, osim ako nije u pitanju neka glupa muška opklada, nego šta god da obučem, ništa to ne stoji kako treba. Osećam se daskasto i skroz bezveze. I meni je tako tužno što muškarci neće da mućnu malo glavom i da vide šta je pravi kvalitet, nego moram da se domišljam kako da nosim pušap bruseve i da utrpavam vatu u njih. Posle toga nema ni govora o nekog ozbiljnijoj vezi, jer gde da se blamira i da počnem da vadim sve što sam nagurala u brus… tamo jednog dana kada treba da se skinem pred njim. Skroz bezbezna situacija.

  • Pa nemoj da se nerviraš. Jesam se nasmejala sada dok sam čitala tvoj komentar, ali to je bio i moj slučaj. Takoreći istovetan. Međutim, dok je meni ove UpSize kreme, više nema brige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here