Mikoherb – iskustva – rezultati – forum – cena – sastojci – gde kupiti

Mikoherb - iskustva - rezultati - forum - cena - sastojci - gde kupitiKada dođe do prekomerenog bujanja (umnožavanja) gljivica na na koži ili noktima, u pitanju je gljivična infekcija stopala i noktiju koja u nekim slučajevima može značajno da naruši kvalitet života pojedinca. Do infekcije dolazi kada je iz određenih razloga poremećena imunološka ravnoteža i zbog nekih spoljašnjih uticaja: nošenja čarapa, tesne obuće od veštačkih materijala, patika, posećivanja javnih kupatila, sauna, bazena i teretana. Sredina na bazenima, u teretanama, cipelama i čarapama je upravo onakava kakva odgovara razvoju gljivica – vlažna i topla. Gljivična infekcija noktiju i stopala je češća kod starijih osoba, sportista i osoba sa poremećenim radom znojnih žlezda. Atletsko stopalo je gljivična infekcija stopala koja najčešće počinje između prstiju na nogama, a obično se javlja kod osoba koje često nose obuću sa zatvorenim prstima (sportista).

Tretman lečenja gljivične infekcije zahteva i kontinuiranu upotrebu antifugalnih proizvoda, a važna je i redovna obrada nokta. Ukoliko imate neke vidljive promene na noktima, malo je verovatno da se radujete kupovini novih sandala sa otvorenim prstima. Nokti zahvaćeni gljivičnim infekcijama su zadebljali, kvrgavi, žuti i lome se. Često otpada gornji deo nokta, ispod kojeg raste novi. Gljivice se češće razmnožavaju na koži stopala i noktima, nego na rukama. Postoji podatak da u Srbiji čak 1/3 stanovništva ima neki oblik gljivične infekcije noktiju i nogu. Gljivice na koži stopala izazivaju pucanje kože najčešće na petama i tabanima, neprijatan miris stopala, a ponekad se javljaju plikovi i crvene fleke (u poodmaklom stadijumu). Gljivičnu infekciju stopala može da prati i neprijatan svrab i peckanje.

Ukoliko problem nije poodmakao predaleko, savetujemo vam da isprobate Mikoherb preparat. Ovo prirodno rešenje ima jedinstvenu formula za suzbijanje gljivičnih infekcija na koži stopala i noktiju. U roku od 30 dana već možete eliminisati potpuno gljivice. Osim toga, preparat pomaže kod regulisanja prekomerenog znojenja i neprijatnog mirisa nogu. Iskustva osoba koje su primenjivale ovaj preparat su vrlo pozitivna, te se u nastavku teksta bavimo i njihovim komentarima. I ne samo to, cena ovog gela je posebno povoljna, o čemu pišemo više u pasusu posvećenom načinima prodaje.

Mikoherb – sastav – sastojci

Mikoherb - sastav - sastojciMikoherb sastav je sačinjen od pažljivo odabranih prirodnih aktivnih supstanci i esencijalnih ulja koja efikasno pomažu u uklanjanju gljivica na nogama, prekomerenog znojenja, atletskog stopala i neprijatnog mirisa nogu. U njemu se nalaze samo 100% organski sastojci, koji su dobijeni ekstraktovanjem prirodnim putem. U sastavu se posebno ističu sledeći sastojci:

 • ekstrakt cvetova kamilice – kamilica pomaže kod eliminacije prekomereno razmnoženih gljivica i zaustavlja dalje razmnožavanje; odaje cvetni miris
 • ekstrakt lista evropske masline – maslina je odavnina poznata kao biljka sa velikim antifukalnim efektom, koja ujedno i hidrira kožu vašeg stopala čineći je mekom i glatkom
 • ekstakt lista medicinske žalfije – žalfija je zaslužna za regulaciju lojnih žlezda, te na taj način zaustavlja prekovišno znojenje in eke uzročnike lošeg mirisa; žalfija ujedno ima i antiseptički efekat
 • aloa vera – poznata kao biljka koja hidrira i čini kožu mekanom, a sprečava ljuspanje noktiju i ogrebane kože

Službena stranica: www.mikoherb.rs

Mikoherb – forum – komentari – iskustva

Mikoherb - forum - komentari - iskustvaNa forum stranicama na kojima svoja iskustva pišu osobe sa gljivičnim problemima stopala saznali smo i koliko je Mikoherb delotvoran. Naime, Mikoherb iskustva su većinom pozitivna, a često se u komentarima navodi da se zahvaljujući ovom preparatu može osloboditi gljivica na nogama u roku od samo 30 dana. Mikoherb se koristi redovno u preventivne svrhe. Iskustva na ovim forum stranicama potvrđuju da je preparat vrlo preporučljiv za osobe koje posećuju teretane, saune, bazene i druga slična vlažna mesta gde mogu da pokupe gljivičnu infekciju. U komentarima smo saznali da se primenom Mikoherb preparata možete rešiti i problema sa prekomerenim znojenjem stopala.

Mikoherb – Srbija – u apotekama – cena – gde kupiti

Da li se ovaj gel može kupiti u apotekama kada je Srbija u pitanju?

Ne, ovaj preparat još uvek nije dostupan u apotekama.

Gde kupiti Mikoherb?

Mikoherb možete da poručite na vebsajtu www.mikoherb.rs.

Kako izvršiti porudžbinu?

Dovoljno je da unesete ime, prezime i broj telefona. Zatim će vas pozvati operater da bi potvrdio porudžbinu.

Mikoherb - Srbija - u apotekama - cena - gde kupiti

Kada preparat stiže na moju adresu?

Stiže kroz nekoliko dana.

Kada plaćam Mikoherb?

Možete da platite prilikom preuzimanja paketa (pouzećem).

Koja je Mikoherb cena?

Cena je vrlo povoljna. Preparat je često na sniženjima (Srbija), pa vam savetujemo da cenu proveravate često.

Službena stranica: www.mikoherb.rs

Mikoherb – neželjeni efekti – rezultati

Mikoherb - nezeljeni efekti - rezultatiMikoherb je sertifikovani preparat čiji rezultati istraživanja i ispitivanja dokazuju da je potpuno bezbedan za upotrebu i da nema štetnih hemikalija. Rezultatima se utvrdilo da neželjeni efekti nisu prisutni.

Podsećamo da preparat možete poručiti na službenoj web stranici. Savetujemo vam da Mikoherb ne kupujete na “kupujem prodajem stranicama, jer su se pojavili lažni gelovi.

Prednosti:

 • Uklanja postojeće gljivice i sprečava dalje razmnožavanje.
 • Pomažu kod uklanjanja atketskog stopala.
 • Reguliše aktivnost znojnih žlezda na stopalima.
 • Eliminiše neprijatan miris nogu.
 • Sadrži visoku koncentraciju aktivnih prirodnih supstanci sa antifugalnim dejstvom.
 • Cena vrlo pristupačna.

Nedostaci:

 • Proizvod je dostupan samo na službenoj web stranici.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 2 =