Ovashape – cena – sastojci – gde kupiti – iskustva – rezultati – forum

Ovashape - cena - sastojci - gde kupiti - iskustva - rezultati - forumOvashape je pravo iznenađenje na Evropskom tržištu već nekoliko godina. U pitanju je krema za rast grudi. Da, dobro ste pročitali, i iza ove kreme stoji decenija studioznog istraživačkog rada i posvećenosti kako bi dame omogućile sebi lak i bezbedan način uvećanja i postizanja lepšeg oblika grudi. I kako iskustva i komentari jasno pokazuju, upravo ova krema je najprodavanija u svojoj kategoriji, a naše korisnice su prezadovoljne imajući takođe u vidu da joj je i cena vrlo povoljna. A kako prodaja u Srbiji pokazuje, ova krema će uskoro biti najpopularniji proizvod na našoj teritoriji. Poručite preko ovlašćenog distrubitera na zvaničnom websajtu.

Ovashape – sastojci – sastav

Ovashape - sastav - sastojciOvashape krema je nastala inovativnom laboratorijskom tehnologijom i njena najbitnija karakteristika je da uvećava granularno tkivo dojke, a bez ikakvih loših efekata. Ovashape sastav je patentirana tehnologija i zato nije dozvoljeno javno iznositi koji su to tačno sastojci ponaosob, ali ono što treba da znate je da ova krema ima 100% prirodni sastav, da su efekti vidljivi čak za samo dve sedmice od početka upotrebe, da odlaže starenje tkiva dojke, zaglađuje i vlaži kožu generalno, i čini je nežnom, i ponovo treba istaći da su svi sastojci apsolutno prirodni i da neželjeni efekti uopšte ne postoje. Zato možete da imate puno poverenje u sastav ovog preparata.

Službena stranica: www.ovashape.rs

Ovashape – forum – komentari – iskustva

Ovashape - cena - sastojci - gde kupiti - iskustva - rezultati - forumOvashape krema je na tržištu Evrope već godinama, i u nekim državama Unije ova krema je najpopularniji preparat koje dame koriste, upravo zbog sigurnih i naravno, bezbednih rezultata. Ako se pitatate kakva su Ovashape iskustva, predlažemo da pogledate bilo koji forum i pročitate kakvi su komentari.

Prednosti:

 • aktivno stimuliše granularno tkivo dojke
 • uvećava grudi do 3 broja
 • pokazuje push-up efekat
 • poboljšava mikrocirkulaciju u dojkama
 • odgađa starenje grudi
 • vlaži i neguje kožu grudi
 • eliminiše boranje kože

Nedostaci:

 • ova krema dostupna isključivo preko ovlašćenog distributera i njihovog zvaničnog websajta

Kako iskustva i komentari jasno govore ako pogledate bilo koji forum, videćete da je povećanje grudi vidljivo posle samo 15 dana od početka korišćenja, amoguće je povećanje do čak 3 broja grudnjaka. Pre no što je uopšte puštena u slobodnu prodaju, ova krema je prošla striktne laboratorijske testove, a zatim je isprobana na čak 7000 korisnica, i rezultati ovog nezavisnog istraživanja su bili zapanjujuće pozitivni. Oko 93% žena je izjavilo da su primetile vidljivo povećanje za samo 15 dana upotrebe, dok je ostatak potvrdio vidljivo povećanje posle samo mesec dana. U suštini, iako sazdrži samo prirodne sastojke, ovaj preparat zbog svoje inovativne formulacije i aktivnih biljnih komponenti podstiče povećanje stvaranja estrogena koji je i direktno odgovoran za veličinu i oblik grudi. Ovaj proizvod povećava proizvodnju estrogena stimulišući njegovu prirodnu proizvodnju, i na taj način podstiče da grudi izgledaju baš onako kao u trudnoći, kada se prirodno povećavaju upravo zbog predstojećeg dojenja.

Ovashape – gde kupiti – u apotekama – cena – Srbija

Ovashape - Srbija  - cena - gde kupiti - u apotekamaOvashape krema je ono što vam je potrebno, i zato ako se pitate gde kupiti, ne tražite je u apotekama, parfimerijama, običnim prodavnicama ili kupujem prodajem sajtovima, jer je kada je teritorija kao Srbija u pitanju, dostupna isključivo preko zvaničnog websajta, a gde joj je i cena najpovoljnija. I na istom sajtu ćete često moći da pronađete i razne popuste koji mogu da idu čak i do 50%! Pri čemu vas molimo da vodite računa, jer su se u poslednje vreme pojavile i kopije ovog proizvoda, koje nisu ni približno tako dobre kao original, i uz sve to i cena im je previsoka za slab kvalitet koji nude. Zato nemojte da rizikujte, i idite na sigurno. Ovashape cena je kreirana tako da ukomponuje najkvalitetnije sastojke i najstroži proces proizvodnje, a da u isto vreme bude pristupačna svim našim korisnicama. Zato ako se pitate gde kupiti, ne tražite je u apotekama ili parfimerijama, već samo na oficijelnom websajtu. Srbija je prepoznala pravi kvalitet, i zato nemojte rizikovati, već koristite samo ono najbolje za vašu lepotu i vaše zdravlje.

Službena stranica: www.ovashape.rs

Ovashape – rezultati – neželjeni efekti

Ovashape - rezultati - nezeljeni efekti

Ovashape krema je apsolutno prirodan proizvod i baš zbog toga neželjeni efekti apsolutno ne postoje, a rezultati su fantastični. Potrebno je samo da je nanosite dva do tri puta na dan, u tankom sloju, blago utrljavajući i masirajući svoje grudi. Već posle samo dve sedmice primetićete i sami kakvi su rezultati i nećete moći da verujete svojim očima, a i vaš partner i okolina će sasvim sigurno odmah primetiti ovu fenomenalnu promenu.

Nosite slobodno dekoltirane haljine ili majice, i nećete imati čega da se stidite. Neka ovaj preparat postane obavezan deo vaše kozmetike, i uživaćete u nanošenju i njenoj kremastoj teksturi i prefinjenom mirisu. Zašto da ne dominirate svuda gde se pojavite, i zašto da muškarci ne gledaju samo vas? Sada je to moguće, zato požurite i iskoristite sve blagodati tradicionalne herbalne medicine i najnovije laboratorijske tehnologije.

SHARE

16 COMMENTS

  • Ja sam koristila pre dva meseca i još uvek ne mogu da verujem da su mi grudi tako lako i brzo porasle. I nije mi jasno kako tako dobro radi, jer je u pitanju potpuno prirodan proizvod. Baš mi je drago što sam saznala za ovu kremu na vreme.

 1. Meni nije bio problem da imam veće grudi, pošto su i ranije bile poprilično velike, ali to nosi drugi problem sa sobom i taj problem se zove gravitacija. Užasno mi je bilo teško i ružno što su mi grudi opuštene, dok su devojkama sa manjim grudima izgledale idealno u bilo kojoj odeći. I jedina mi je želja bila da ih malo zategnem, i evo baš uz Ovashape sam to i uspela.

  • Ima kako da ne. Sve moje drugarice su počele to da koriste kada je prvo jedna od njih naručila. I mi smo se tako smejale, ali ne za dugo, jer kad smo videle tu drugaricu nismo mogle očima da verujemo. I evo od prošlog meseca koristimo sve i prezadovoljne smo.

 2. Meni je malo glupo ovo da ispričam sada, ali znate kako je to u praksi ada tako kažem kada ste u braku. U početku je sve idealno i onda uđete u kolotečinu. E tako se desilo i meni i čak sam počela da osećam kao da se moj muž zasitio mene i da mu više nije ni do maženja niti seksa. I mene je počela da muči gravitacija sa grudima, pa sam kupila Ovashape, čisto iz znatiželje i počela da mažem. A inače stvarno božanstveno miriše. I posle par nedelja grudi su mi se učvrstile i dobile odličan oblik. I ne lezi vraže, i moj muž je toodmah primetio. I tako… naš seksualni život sada izgleda uzbudljivo i potpuno drugačije. Eto samo da znate i za pozitivan efekat koje se neplanirano desio meni.

  • Samo klikneš mišem na http://www.ovashape.rs i kad se otvori nova stranica, onda siđeš niže i vidiš deo za naručivanje. Tu popuniš svoje podatke i klikneš na dugme ispod, i ponovo će se otvoriti nva strana na kjoj će pisati da je narudžbina potvrđena. I onda za dan dva doneće ti kurirska služba na kućnu adresu, i zato proveri još jednom da li si tačno popunila ime i adresu. I to je sve.

 3. I ja da se pohvalim, jer od kada mažem Ovashape grudi mi stalno rastu i sada mogu lepo da se obučem u nešto uzano i muškarci me stalno gledaju. Jako lep osećaj.

 4. Ovashape kremu sam kupila sad skoro, pa ima nešto vie od mesec dana. I to sam uradila u velikom strahu, jer je moja sestra imala rak dojke i stalno mi je bilo negde pozadi glave da ako je ona to dobila, verovatno ću i ja. I onda sam tražila šta to ima na tržištu kod nas baš da je namenjeno zdravlju grudi i da je potpuno prirodno. I tako sam našla ovu kremu. I osećam se odlično. Jesu mi grudi porasle, ali to mi nije bio primarni cilj, htela sam samo da se osećam dobro i to sam i postigla.

 5. Ja sam ozbiljno razmišljala o hirurškom uvećanju grudi, ali nemam trenutno dovoljno novca, jer sam tek počela da skupljam. I sada imam dilemu da li ovo da pokušam ili ne. Nisam baš pametna…

  • Nema potrebe da ideš na tako radikalni zahvat. Prvo je stresno, radi se u totalnoj anesteziji, uništiće ti akupunkturne meridijane dok te budu sekli, imaćeš traumu tkiva, i postoperativne bolove, a plus što može da ti se desi strahovita imunološka reakcija, da haos sa implantatima, pucanje, izlivanje, pomeranje, i na kraju ćeš posle nekog vremena morati da ih vadiš i menjaš za novi model. Sa druge strane ova krema je potpuno bezbedna, malo košta i nema šta da brineš jer odlično funkcioniše. Ne rizikuj svoje zdravlje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here