Prosta Drops – cena – sastojci – gde kupiti – iskustva – rezultati – forum

Prosta Drops - cena - sastojci - gde kupiti - iskustva - rezultati - forumNa hiljade i hiljade muškaraca pati od hronične upale prostatitisa, a često nisu ni svesni toga. Akutni prostatitis se mnogo lakše otkriva, dok kod hroničnog i ne moraju biti tako jaki simptomi. Ukoliko imate neki od narednih indikatora, vrlo moguće da imate hronični prostatitis i važno je da se pregledate: jednom godišnje/na šest meseci osetite zatezanje u predelu međunožja, ponekad osetite peckanje ili nadraženost i pritisak u predelu perineuma (međice), idete češće u toalet, jedan testis vam je niži od drugog, imate povremeno zatvor ili diareju, erekcija slabi, umanjen seksualni nagon ili imate problema sa mokrenjem.. Ukoliko vas muči bar bar jedan od ovih simptoma, savetujemo vam da počnete odmah sa lečenjem, jer se stanje može pogoršati u narednih 1-2 godine. Hronični prostatitis može dovesti do neplodnosti, krvarenja pri ejakulaciji i mokrenju i do zadržavanja mokraće u bešici.

Još veće negativne posledice hroničnog prostatitisa mogu biti IMPOTENCIJA, prekomeran rast tkiva prostate, formiranje tumora i “čvorova” i malignog tumora koji su najšeći uzroci smrti kod muškaraca. Počnite na vreme sa konzumiranjem biljnih kapi Prosa Drops koje su i napravljene posebno za borbu protiv prostatitisa.

Ispitivanja su pokazala da je tretman ovim preparatom uspešan kod kod čak 98% muškaraca! Prodaja ovog preparata je stigla i u Srbiju. Može se poručiti direktno sa sajta proizvođača. Na tom veb-sajtu možetze i da pronađete iskustva i komentare muškaraca koji su se izborili sa hroničnim prostatitisom. Ne treba da ispustite iz vida i da je cena izuzetno povoljna, s obzirom da su u toku stalni popusti.

Prosta Drops – sastojci – sastav

Prosta Drops - sastav - sastojciProsta Drops sastav je odobren od strane Srpskog udruženja lekara i priznat kao najuspešniji preparat za muškarce koji imaju više od 40 godina. Viskotehnološki i 100% organski sastojci bez štetnih hemikalija čine da Prosta Drops bude izuzetno efikasan preparat za zaštitu muškosti i zdravlja. Visoke tehnologije čine mogućim da se dobije kristalno čist koncentrat lekovitog bilja, bez nečistoća. U sastav ovog preparata ulaze preslica (rastavić), ivanjsko cveće i kantarion. PRESLICA – RASTAVIĆ pomaže u snižavanju holesterola u krvi, upale prostate i benignog povećanja prostate. Rastavić sadrži i vitamine A, C i E koji predstavljaju snažne antioksidante, posebno efikasne kod problema sa mokrenje.

Među sastojcima je ivanjsko cveće koje ima lekovitu moć u čišćenju bubrega, jetre, pankreasa i slezine. Sastav Prosta Drops kapi čini i KANTARION, koji sprečava razvoj bakterija i virusa i tako smanjuje upalne procese u telu. Do zdrave prostate doći ćete bez skupih preparata i injekcija, bez hirurških operacija i bez skupe dijagnostike.

Službena stranica: www.prosta-drops.rs

Prosta Drops  – komentari – iskustva – forum

Prosta Drops  - komentari - iskustva - forumForum stranice su odličan izvor informacija i komentara korisnika, bez čijeg prethodnog čitanja verovatno ne bi trebalo ni kupovati neki proizvod. Prosta Drops iskustva će vam pomoći da saznate sve o eventualnim posledicama i realnom učinku ovog proizvoda. Zato vam preporučujemo da potražite iskustva i komentare mušakaraca koji su u borbi sa prostatitisom odlučili da okrenu list i daju šansu Prosta Drops kapima.

Komentari pokazuju da korišćenjem preparata Prosta Drops najpre nestaju bol, grčevi, peckanje u predelu međunožja i donjem delu leđa. Pacijentima koji imaju problem pri uriniranju, uriniranje postaje stabilno, ređe, i upala biva uklonjena.

Poslednji korak u potpunom izlečenju od prostatitisa je vraćanje erekcije, jačanje tela. Iskustva pokazuju da se nakon svih ovih faza prostatitis ne vraća. Posetite forum i uverite se u efikasnog ovog proizvoda.

Prosta Drops – Srbija – u apotekama – cena – gde kupiti

Posle osvajanja brojnih tržišta i izlečenih više od 70.000 muškaraca, Prosta Drops je stigao i u Srbiju. Podaci pokazuju da je već 20.000 muškaraca, kada je u pitanju Srbija, zaboravilo na probleme prostatitisa. Preparat može da se kupi kod nas, ali nažalost ne možete da ga nabavite u apotekama. Sada se verovatno pitate gde kupiti ako ne u apotekama?  Na pitanje gde kupiti Prosta Drops preparat, dobićete odgovor da ne morate čekati u redovima u apotekama, ali ga možete pronaći na internetu.

Sajtove ,,kupujem prodajem” u ovom slučaju treba zaobići, jer je sa rastom popularnosti PROSTA DROPS-a došlo je do porasta imitacija preparata. Samo ovde možete kupiti originalni proizvod sa popustom,  gde vas uvek očekuje sjajna cena i odlične promocije. Prosta Drops cena je uvek prilagođena samom tržištu. Pošaljite svoju porudžbinu i dobićete popust. Operatera iz call centra (Srbija) će vas pozvati radi detalja. Paket stiže na kućnu adresu, a vi ga plaćate pouzećem.

Službena stranica: www.prosta-drops.rs

Prosta Drops – rezultati – neželjeni efekti

Prosta Drops - rezultati - nezeljeni efekti

Rezltati su vidljivi več posle nedelju dana, kada se najpre povlači bol. Vrlo brzo uriniranje se vraća u normalu, a poslednji korak u potpunom izlečenju od prostatitisa je i sveobuhvatni efekat ojačanja, kada pacijent ima više snage, energije, povećan libido. Kako bi rezultati bili što bolji, preporučuje se uzimanje po jedne supene kašike 3 puta na dan Prosta Drops-a. Da bi ste pospešili efekat uzimajte ih najmanje mesec dana. Kako je Prosta Drops preparat 100% organskog porekla, bezbedan je za upotrebu, a neželjeni efekti nisu prisutni.

Prednosti:

 • Bol i grčevi nestaju kroz nedelju dana.
 • Hronični prostatitis nestaje i ne vraća se.
 • Povećana potencija.
 • 100% biljni preparat.
 • Uspešnost kod 98% ispitanika.
 • Cena pristupačna.

Nedostaci:

 • Može da se poruči samo onlajn.
SHARE

24 COMMENTS

 1. Imam hronični prostatitis, tj. imao sam gad ok nisam počeo da koristim Prosta Drops kapi. Bio sam zapanjen rezultatima, jer je bol nestao već nakon nedelju dana! Postepeno mi je jačala i bešika, pa se uriniranje vratilo u normalu. Odličan proizvod i svakak preporuka

 2. Mene je mučilo otežano i često mokrenje i osećaj potrebe za mokrenjem odmah nakon što mokrim. To je trajalo baš dugo, saživeo sam se sa tim. Međutim, postepeno mi je opadala i potencija, pa sam se zabrinuo za svoje zdravlje. Međutim, žena mi je nabavila Prosta drops kapi i moram reći da sam baš prezadovoljan. Ne samo da mi se mokrenje vratilo u normalu, već je i erekcija odlična

 3. Otežano i često uriniranje je bio moj problem. Posle dve nedelje uzimanja kapi uriniranje je posalo stabilno, ređe i upala je uklonjena. I erekcija vraćena! nekako se osećam moćno, ojačano, pun snage

 4. E da mi je neko pričao da će neke kapi da mi pomognu sa prostatitisom sa kojim se mučim mesecima, ne bi verovao! Pritom, odusevljen sam jer je preparat 100% prirodan. A i cena je zaista odlična, nije to mala stvar za naš standard

 5. e već nedelju dana koristim ove kapi i ne osećam nikakvo poboljšanje što se tiče erekcije. mislio sam da će mi kapi odmah pomoći da vratim ekerkciju. tako da od men enema nikakvu preporuku ovaj preparat. bačene pare

 6. Prostatitis sam izlečio Prosta Drops kapima još pre dve nedelje, ali sam hteo da sačekam neko vreme dok ne napišem recenziju jer sam mislio da će da se vrati. i sad pošto sam siguran, mogu da kažem da je ovo jedan odličan proizvod!

 7. Doktor mi je rekao da imam početni stadijum prostatitisa, ali mi je takođe rekao da nema potrebe za brigu ako odmah započnem lečenje. Mislio sam da će mi prepisati neke teške pilule, ali sam dobio samo ove kapi. Posle tri meseca potpuno sam izlečen!

 8. Bolovi i grčevi su bili tako da nisam mogao ni da pomislim na seks sa svojom ženom. Moja žena mi je kupila ove pilule i nakon mesec dana sam zdrav kao dren, seks je odličan!

 9. Imam 60 godina i uvećanu prostatu, sa tupim bolom u međunožju. Sve je upaljeno. Počeo sam da koristim kapi i nadam se da će ubrzo pomoći

 10. Bio sam u Rusiji kada mi je ustanovljen prostatitis. Tada mi je ruski doktor prepisao ove biljen kapi. Saznao sam da Rusi sve probleme leče biljnim preparatima. Prošlo je nekoliko meseci i potpuno sam izlečen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

÷ 8 = 1